Hioma news

Thomasin vannesahojen maahantuoja on nyt Hioma-aine Oy!

Hioman tuotevalikoima vahvistuu entisestään, kun Italialaisen perheyhtiön Thomasin laadukkaat vannesahat siirtyvät Hioman maahantuotavaksi.

Thomas on valmistanut vannesahoja vuodesta 1951, putkien, profiilien sekä umpiaineiden katkaisuun. Thomasilta löytyy laaja valikoima koneita, aina perinteisistä pyörösahoista moderneihin vannesahoihin. Koneista löytyy käsikäyttöisiä, puoliautomaattisia sekä täysautomaattisia että CNC ohjattuja sahoja. 

Kauttamme saa myös varaosia Thomas sahoihin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Kannettavat Koike-polttoleikkauslaitteet Hioma-aine Oy:n valikoimiin

 

Hioma-aine Oy on aloittanut yhteistyön Koike Europe B.V:n kanssa. Koiken kannettavat polttoleikkauslaitteet kuuluvat nyt Hioma-aineen tuotevalikoimaan.

 

Koike on japanilainen happi-, plasma- ja leikkauskoneiden valmistaja, jonka tuotteita käytetään laajasti metalliteollisuudessa. Koike valmistaa ja markkinoi laitteita kannattavista käsikäyttölaitteista aina automaattikoneisiin ja monimuotoisiin numeerisesti ohjattaviin leikkauskeskuksiin saakka.

Lämpöenergiaa hyödyntävien leikkauslaitteiden tuotannosta Koikella on yli 90 vuoden kokemus. Euroopan päävarasto sijaitsee Amsterdamin lähellä Zaandamissa, missä toimii myös Koiken koulutuskeskus.

 

Monipuolinen valikoima

 

Koiken valmistusohjelmaan kuuluu käsileikkauslaitteita, kannettavia leikkauskoneita, hitsauskuljettimia sekä suuttimia monipuolinen valikoima. Leikkauskoneet ovat kaasu-ja plasmakoneita.

Yksi kiintoisa tuote on myös retrofit-poltinpää, joka voidaan asentaa lähes jokaiseen polttoleikkauskoneeseen. Retrofit-poltinpää mahdollistaa happikaasun paineen noston 7 bariin ja D-sarjan suurnopeussuuttimen käytön. Tämä tuo säästöjä niin polttoleikkauksen nopeuteen, koneaikaan kuin kaasun kulutukseenkin.

 

Sopiva täydennys tarjontaan

 

Hioma-aine on vuonna 1952 perustettu Porvoosta toimiva perheyritys. Yritys valmistaa itse bakeliittisidonnaisia hiomalaikkoja, joita se myy kotimaahan sekä ulkomaille pääasiassa Euroopassa toimiville kiskoliikenteen kunnossapitoyrityksille.

Tuotevalikoimaan kuuluu myös edustuksia katkaisuun, hiomiseen, kiillotukseen ja sahaamiseen. Myös koneita talon valikoimista löytyy laaja kattaus aina pienistä paineilmakoneista nauha- ja pylväsporakoneisiin, vannesahoihin sekä levykoneisiin ja hoonaus- ja läppäyskoneisiin.

”Koiken polttoleikkaukseen liittyvät tuotteet täydentävät tuotevalikoimaamme, sillä voimme nyt tarjota entistäkin kattavammin ratkaisuja eri asiakkaillemme. Haluamme olla asiakkaillemme yhteistyökumppani, joka palvelee ja osaa auttaa tuotannollisten haasteiden ratkaisussa. Olemme toimineet yli 60 vuotta teknisen kaupan parissa ja haluamme asettaa kokemuksemme asiakkaidemme käytettäväksi”, toteaa toimitusjohtaja Helena Ahlbäck.

 

Lisätietoja: Hioma-aine Oy, puh. 0192654000, www.hioma.fi

 

TUTUSTU VALIKOIMAAN TÄÄLLÄ!

Koike retrofit + suurnopeussuutin